Spørgsmål og Svar

Spørgsmål og Svar

Hvordan foregår det hvis man vil sælge sine ting hos jer?

Vi vil altid gerne se hvad du har, men vi forbeholder os retten til at vælge varer fra hvis vi ikke mener, at varen er salgsbar i vores butik, eller hvis vi har for meget af netop denne vare i forvejen.

 

Alle varer skal afleveres rene og pæne og klar til salg. Tøj skal sorteres i pige/dreng og størrelser. Vi sætter prisen på varerne efter prisniveauet i markedet, og ved større udstyr eller særlige varer aftaler vi en salgspris med dig.

 

Hvor meget tager I i kommission:

Vi tager 1/3 af salgsprisen i kommision for butikkens arbejde.

 

 

Tager I dankort?

Ja, vi tager i mod dankort, mobilepay og kontanter.

 

 

Må jeg komme uden for åbningstid?

Vi har ofte mulighed for at åbne butikken udenfor åbningstid, så skriv gerne en mail om hvornår at du kunne tænke dig at besøge butikken, så undersøger vi om det kan lade sig gøre.

 

 

Koster det noget hvis jeg henter mine varer igen?

Hvis du henter dine varer før de 6 måneders kommissionsperiode er gået, koster det et gebyr på normalt 100 kr. Hvis du henter efter de 6 måneder, koster det ikke noget.

 

 

Tager I alle mærker ind?

Alle mærker er velkomne bare tingene er i ordentlig stand (rent / ikke falmet / uden skader)

 

 

Kan man ringe til jer?

Ja, ring endelig hvis du har spørgsmål til os eller send os en sms eller mail. Nummeret er 61705958, mailadressen er info@groenne-rollinger.dk

 

 

 

Vi ses hos Grønne Rollinger

 

Tvedvej 3, 4682 Tureby - syd for Køge

(5 minutter fra sydmotorvejens afkørsel nr 34, Herfølge)

Copyright © All Rights Reserved - Grønne Rollinger er en del MadsM Consult CVR nr. 32618774 - Tvedvej 3, 4682 Tureby (syd for Køge)