Sælg

Sælg dit brugte babyudstyr

I vores butik, Grønne Rollinger, kan du sælge alt det baby- og småbørnsgrej du ikke længere bruger, således at andre småbørnsfamilier kan få glæde af det. I butikken sælger vi alt fra legetøj og barnevogne til højstole og tøj (og alt derimellem).


Tag venligst kontakt til butikken på forhånd, inden du kommer forbi med dine ting. Som udgangspunkt tager vi varer ind af alle mærker, så længe at varen er i god kvalitet. Dette betyder at varen ikke må have skader eller være meget slidt. Varerne bedes afleveres i klargjort og præsentabel stand. Tøj skal afleveres rent og må ikke være falmet i farven eller lugte af røg, ligeledes skal tøj sorteres i dreng/pige og størrelser.


Vi tager dine varer i kommission i en aftalt periode (typisk 6 måneder) og du får udbetalt for salget af dine vare 1 gang om måneden. Der går 1/3 af beløbet i kommission til butikken for salgs- og annonceringsarbejdet.


Se yderligere information under "Spørgsmål og svar"


Vi ses hos Grønne Rollinger


Tvedvej 3, 4682 Tureby - syd for Køge

(5 minutter fra sydmotorvejens afkørsel nr 34, Herfølge)Copyright  ©  All Rights Reserved - Grønne Rollinger er en del MadsM Consult CVR nr. 32618774 - Tvedvej 3, 4682 Tureby (syd for Køge)