Spørgsmål og Svar

Spørgsmål og Svar

Koncept og målgruppe

Grønne Rollinger er en butik som sælger brugt børnetøj og udstyr i alderen 0-4 år. Vi tager tøj ind til og med str.104. I butikken kan du også finde enkelte nye/ubrugte ting fx søde hæklede dyr, div. hjemmesyede sager og lidt småting. Derudover sælger butikken træbøjler og læderstropper, som passer til Trip trap højstolen.


Hvordan foregår det hvis man vil sælge sine ting hos jer?

Vi vil altid gerne se hvad du har, men vi forbeholder os retten til at vælge varer fra hvis vi ikke mener, at varen er salgsbar i vores butik, eller hvis vi har for mange af netop denne vare i forvejen.


Alle varer skal afleveres rene og pæne og klar til salg. Tøj skal sorteres i pige/dreng og størrelser. Vi sætter prisen på varerne efter prisniveauet i markedet, og ved større udstyr eller særlige varer aftaler vi en salgspris med dig.


Hvorfor bliver noget sorteret fra?

 Tøj eller ting sorteres fra hvis der fx er huller i, synlige pletter på, for meget slid, for meget dyrepels andre fejl eller mangler. Alle sko/støvler bliver sorteret fra, hvis indersålen er for udtrådt. Det vil til enhver tid være en vurdering fra butikkens side.


Hvor meget tager I i kommission:

Vi tager 1/3 af salgsprisen i kommision for butikkens arbejde.Tager I dankort og mobilebay?

Ja, vi tager i mod flere typer af betalingskort, mobilepay og kontanter.Må jeg komme uden for åbningstiden?

Vi har ofte mulighed for at åbne butikken udenfor åbningstid, så skriv gerne en mail eller FB besked om hvornår at du kunne tænke dig at besøge butikken, så undersøger vi om det kan lade sig gøre.


Hvor tit udbetales der for salg af mine ting?

Der udbetales penge for salg d. 20. i hver måned (eller nærmeste efterfølgende bankdag), udbetaling for salg af ting af større værdi vil ske løbende efter salg. Vi overfører pengene til den bankkonto vi har fået oplyst. Du har selv ansvaret for at give os oplysninger om ændringer af bankkonto, ligesom vi vil opkræve dig vores banks returgebyr som følge manglende oplysning af ændret kontonummer.Koster det noget hvis jeg henter mine varer igen?

Hvis du henter dine varer før de 6 måneders kommissionsperiode er gået, koster det et gebyr afhængig af antal varer og disses salgsværdi i butikken. Hvis du henter efter de 6 måneder, koster det ikke noget.

Ønsker du enkelte varer (færre end 10) udleveret før tid, sker dette mod et gebyr på 100,- kr. pr. gang. For varer med en salgsværdi over kr. 500 er gebyret 15 pct. af salgssummen. Ønsker du at hente alle sine varer før tid betales ligeledes 15 pct. af salgssummen i gebyr. Afhentning sker efter aftale.


Hvornår skal jeg afhente frasorterede varer?

Evt. frasorterede varer skal afhentes inden for 14 dage, gældende fra den dato du modtager en mail med en opgørelse over de varer, som er sat til salg i butikken. Afhentes frasorterede ting ikke, vil de blive doneret til velgørende formål (vi donerer som udgangspunkt til Mødrehjælpen).Tager I alle mærker ind?

Alle mærker er velkomne bare tingene er i ordentlig stand (rent / ikke falmet / uden skader)Kan man ringe til jer?

Ja, ring endelig hvis du har spørgsmål til os eller send os en sms eller mail. Nummeret er 61705958, mailadressen er info@groenne-rollinger.dk

Du er også velkommen til at sende os en besked på facebook
Vi ses hos Grønne Rollinger


Tvedvej 3, 4682 Tureby - syd for Køge

(5 minutter fra sydmotorvejens afkørsel nr 34, Herfølge)

Copyright  ©  All Rights Reserved - Grønne Rollinger er en del MadsM Consult CVR nr. 32618774 - Tvedvej 3, 4682 Tureby (syd for Køge)